LYKKE MED DIG

Vi anser att hälsa är ett resultat av enkla saker.VI HAR BARA ETT LIV

Det viktigaste är att du rör på dig.


LYKKE INDIVIDUELL COACHNING

All LYKKE individuell coachning inkluderar ett individuellt, målinriktat träningsprogram och en träningskalender. LYKKE individuella coachningspass varar 45 minuter. Coachen hjälper dig att välja rätt typ av coachningspaket.

Läs mer

LYKKE SMÅGRUPPSCOACHNING

LYKKE – smågruppscoachning utförs i små grupper på 4–12 personer. Träning i en liten grupp är roligt och effektivt. I gemensamma träningar leder coachens stöd och lagandan till bättre resultat. LYKKE coachning i små grupper inkluderar fyra möten per månad. Mötets längd är 45-60 minuter. Priset för coachning i smågrupper är 80 €/månad.

Läs mer


MOTIONSCENTER LYKKE

Balans i vardagen.


ÅTERHÄMTNING I VARDAGEN

Trivs du i din egen vardag? Lyckas du koppla av mitt i veckan och klarar du att bli av med stressrelaterade tankar?
Eller gör dagsrytmen dig andfådd? Får du för lite sömn och räknar du dagarna till semestern eller helgen?

Läs mer

HUR MAN TRÄNAR TRYGGT UNDER GRAVIDITETEN?

Motion hjälper den blivande modern att orka bättre med sin växande mage och ändrade hållning. Motion ökar också produktionen av njutningshormoner, så det är bra att försöka hitta ett lämpligt och meningsfullt sätt att röra på sig på även under graviditeten.

Läs mer

DAGENS VIKTIGASTE MÅLTID

Frukosten är dagens viktigaste måltid. Vad består din frukost av?

Läs mer


Motioncentret LYKKE är ett modernt gym i Vasa. Till våra tjänster hör ett rymligt gym, ett mångsidigt urval av gruppträningspass, videotimmar samt livestreamade träningspass. Bland de olika ledda träningspassen hittar alla sin favorit vare sig man är en erfaren motionär eller nybörjare. Vi erbjuder även annorlunda grupptimmar som LUFTYOGA och TRX. Behöver man mer hjälp till träningen kan man även ta del av individuell- samt smågruppscoacning. Som coacher har vi utbildade personliga tränare. Välkommen och bli en lykkelit!​​​​​​​


KUNDBETJÄNINGEN

Må 15 - 19
Ti 15 - 19
Ons 12 - 14
To 15 - 17


Andra tider enligt överenskommelse.

E-post

vaasa@liikuntakeskuslykke.fi